Blog

Instruksjoner for soverommet mitt konsept med DIY seng og romdeler

Instruksjoner for soverommet mitt konsept med DIY seng og romdeler

Ungdomsrom komplett – sett D Marcel, 7 stykker, farge: askerosa / grå / brun Steinersteiner

Vi har realisert datteren vår drøm de siste dagene 🙂 I dag skal jeg vise deg hvordan du kan bygge en flott halvhøydeseng fra noen få IKEA Kallax-hyller og noen få tavler. Datteren vår har lenge ønsket seg en plattformseng eller en hemseng. En loftseng var for høy, siden vi bare har et undertak på bare 2,30 og jeg turte ikke å lage en sokkel, selv om jeg kan si at jeg ikke er helt ufaglært når det gjelder håndverk. Så jeg bestemte meg …

Hylle Holly ¦ hvit ¦ Mål (cm): B: 75 H: 179,6 D: 29,8 hyller> bokhyller »Höffner HöffnerHöffne

6 IKEA lagringshakker! Foto: Jackie Daehn fra bloggen jax designs #solebich #ikea #ikeahack #stauraum

Rullebeholder Suksess ¦ trefarge ¦ Mål (cm): B: 43 H: 75 D: 80 Skap> Rullcontainer »Höffner

Pouf fløyelsgrå rund ø60 cm – AbbieNimarahome.de

#blokk #designhousestockholm #harrikoskinen #light #mobel

House bed DIY – Instruksjoner for å bygge et IKEA KURA hack med trapper – Milfcafé

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Back to top button
Close
Close